Site icon Jandala – imanje za događaje i proslave

Prostor za tim bilding

Da li ste u potrazi za jedinstvenim mestom za važan sastanak ili konferenciju? Ili Vam je potrebno mesto sa toplom i privlačnom atmosferom za team building?

Na manje od sat vremena vožnje od Beograda i Novog sada JandaLa imanje nudi savršeno okruženje za uspešan događaj. Imanje se može iznajmiti samo u celosti, tako da ćete uživati u potpunoj privatnosti – idealno za poverljive sastanke ili rad na povezivanju tima bez ometanja.

Tokom dana možete organizovati događaje za do 100 osoba, a smeštaj udobno prima do 24 osobe u većinom dvokrevetnim sobama. Na raspolaganju Vam je prostrana sala koja može da primi do 60 osoba u bioskopskoj postavci. Sala je opremljena projektorom i ozvučenjem, i u njoj se mogu organizovati sastanci, manje konferencije i predavanja. Predah od napornog rada možete napraviti u našoj spa zoni koja sadrži bazen, hot tub, saunu i neobični spoljašni tuš.

U saradnji sa našim partnerima, pružamo Vam mogućnost da organizujete zabavne team building aktivnosti koje će pomoći da unapredite i poboljšate uspešnu saradnju i motivaciju u Vašem timu. U ponudi su aktivnosti kao što su treasure hunt, streličarstvo, rekreativni kajaking, yoga časovi, kreativne radionice (crtanje, glina) i slično.

Kod nas možete uživati u lokalnim specijalitetima pripremljenim na imanju samo za vas ili izabrati da Vam hranu dostavi ketering.
Obezbeđen je privatni parking u okviru imanja za do 30 automobila.

Rezervišite već danas termin za Vaš korporativni događaj, uživajte u svim sadržajima JandaLa imanja i stvorite trajne uspomene za svoj tim.

Exit mobile version