DSC_3606

Događaji

Na imanju se mogu održavati različiti događaji - seminari, radionice, predavanja, tim bildinzi, radni odmori, privatne proslave, venčanja i sl.
IMGL1543

Zona za opuštanje

Za potpuni užitak na centralnom delu imanja na raspolaganju su bazen, sauna, bajkoviti spoljašnji tuš i hot tub, koji se može koristiti u svim vremenskim uslovima.
halapocetna

Višenamenska sala

Sala površine 140m2 je lako prilagodljiva i može se koristiti u različite svrhe, od manjih konferencija, seminara, radionica, predavanja, team building-a, do plesnih aktivnosti, joge i meditacija.

Iznajmljivanje imanja za proslave i događaje

Imanje se nalazi na uzvišenju iznad Dunava između dva napuštena kamenoloma, prekoputa Krčedinske ade. Lako je dostupno, nalazi se u mestu Krčedin, na manje od sat vremena vožnje od Beograda i Novog Sada.
Priroda, tradicija i udobnost koju imanje nudi, kao i intimna atmosfera, omogućavaju potpuno i nesvakidašnje uživanje i odlične uslove za vaš događaj.
Car-2-icon

Na manje od 1h od Beograda i Novog Sada

Imanje se nalazi na putu između Beograda i Novog Sada blizu mosta Beška, samo 8km od autoputa.
question-iloveimg-resized

Prilagođavamo se vašim potrebama

Recite nam vaše želje, mi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Možemo vam takođe pomoći u organizaciji i izvođenju vašeg programa.
priroda

Izuzetno prirodno okruženje

Obronci Fruške gore, blizina Dunava i ruža vetrova čini boravak izuzetno prijatnim.
Wifi-icon

WiFi

Internet je na raspolaganju na celom imanju, tako da kod nas možete da uživate i u radnom odmoru.

Smeštaj

Raspolažemo sa 12 smeštajnih jedinica ukupnog kapaciteta 24 osoba.

Pisali su o nama

Fruškać
U vremenu hiperprodukcije i kvaliteta, koji je često u drugom planu zbog kvantiteta, pravi je izazov izgraditi nešto autentično, sa
Playboy Slovenija

Preporuke

Na imanju sam sa suprugom i decom proveo produženi vikend. Divni mirisi, prekrasne piroda, egzotične ptice koje preleću imanje, prelep pogled na Dunav i odlična lokalna kuhinja će nam ostati u trajnom prijatnom sećanju. Ko želi da upozna Srbiju na drugačiji nacin, pronađe nekoliko dana mira i opuštanja toplo mu preporučujem Jandala imanje.
A place of exquisite beauty and depth, created by an alchemist.
Prelepo mesto za grupne posete, odmore, seminare, opuštanja, radionice. Obavezno posetite sajt da vidite slike, ovakvo nešto niste videli u Srbiji. Domaćini su preljubazni i boravak će vam učiniti nezaboravnim.